Elektricien

Meer dan 100 jaar uw installateur!

Al meer dan 100 jaar uw elektricien!

 

Aanpassingen van uw meterkast voor het gebruik van elektrisch koken.

Wij passen dagelijks de meterkasten aan van onze klanten inclusief het leveren en installeren van de kookgroepen op 2-fasen (fornuisgroep) of 3-fasen (krachtgroep) inclusief evt. het afsluiten van de gaskook-leiding. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte en wat in uw geval de beste mogelijkheden zijn!

 

Bel voor de stroomstoringsdienst: 06-24192549

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens. Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. Een installatiebedrijf als Van Dalen heeft jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor kunnen wij 99% van de problemen direct voor u oplossen. Wij hebben veel onderdelen op voorraad zodat u nooit op levering hoeft te wachten.

Leveren en installeren van meterkasten voor groot- en kleinverbruik
Wij leveren elektrische installaties voor zowel groot- als kleinverbruik. Als erkend elektricien maken wij gebruik van de laatste normen binnen de elektra branche. Hiermee beschikt u altijd over gecertificeerde apparaten. Installatiebedrijf Van Dalen is er ook voor de duurzame markt. Wilt u bijvoorbeeld van gas overstappen op elektrisch? Informeer naar de vele mogelijkheden!

dalen346@planet.nl
06-24192549

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-24192549 / 0592312382