Gaslekkage reparatie Assen

Vandaag gebeld, vandaag hersteld !

Gaslekkage reparatie Assen

Heeft u een gaslekkage die met spoed moet worden gerepareerd?
Van Dalen Installaties biedt een 24/7 service voor gaslek reparaties in de buurt van Assen.

 

Uw gaslek veilig en snel verholpen

Heeft u een gaslek, of het vermoeden dat u te maken heeft met een gaslek, dan wordt het hoog tijd een installatiebedrijf in te schakelen. Niet in de laatste plaats omdat een gaslek gevaarlijk is voor u, uw gezin en zelfs uw buren. Hetzelfde geldt voor het oplossen van dit gaslek. Laat u dit over aan gespecialiseerde vakmensen, dan wordt dit veilig en bovendien snel opgelost. Van Dalen Installaties bewijst dit al jaren in de buurt van Assen.

Wat te doen bij een gaslek?
Veroudering, beschadiging of verlegging van leidingen en de installatie van nieuwe meters kan gaslekken doen ontstaan. Het vermoeden dat er een gaslek is, kan opkomen wanneer de jaarnota van de gasrekening hoog lijkt uit te vallen. Ook zoiets zou kunnen wijzen op de aanwezigheid van een gaslek. Een erkend installateur van Installatiebedrijf van Dalen uit Assen kan definitief uitsluitsel geven en een gepaste oplossing aandragen. Wij zijn er om u te helpen bij een gaslek in Assen en omgeving.

Kwaliteit en ervaring
Van Dalen Installaties is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit. We zijn werkzaam in de buurt van Assen en omgeving. Ons team bestaat uit ervaren, enthousiaste vakmensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het installatie- en loodgietersvak waardoor een gaslekkage zo snel mogelijk kan worden opgelost.

Kortom, heeft u een gaslekkage en wilt u deze vakkundig laten repareren door een installatiebedrijf met klasse? Neem vrijblijvend contact op met Van Dalen Installaties uit Assen.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-24192549 / 0592312382