Elektricien Assen

Vandaag gebeld, vandaag hersteld !

Uw Elektricien in de buurt van Assen!

Heeft u last van een stroomstoring in uw elektra of in uw elektronische apparatuur in de buurt van Assen?

Dan is Van Dalen Installaties uit Assen u graag van dienst.Wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk is verholpen. Daarnaast leveren wij ook compleet nieuwe installaties voor grootverbruik of kleinverbruik via de laatste normen NEN 1010 en NEN 3140.

Voor al uw stroomproblemen kunt u 24 uur 7 dagen per week bij ons terecht! Ook in het weekend. In de buurt van Assen kunnen wij u al binnen een uur van dienst zijn!
Bel voor de stroomstoring dienst: 06-24192549

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens. Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. Een installatiebedrijf als Van Dalen heeft jarenlange ervaring in de elektricien branche, hierdoor kunnen wij 99% van de problemen direct voor u oplossen. Wij hebben veel materieel op voorraad zodat u nooit op levering hoeft te wachten. Zo kunnen we ook in het weekend u perfect van dienst zijn als Electricien. Zodat een stroomstoring in de toekomst niet meer voorkomt.

Het probleem opzoeken
Misschien heeft u al zelf het probleem gevonden waardoor u steeds stroomstoring heeft. Maar als u het probleem nog niet gevonden heeft dan kan een ervaren monteur / electricien van Dalen hiernaar kijken. Vaak wordt het probleem gevonden door verschillende apparaten tegelijk aan te zetten. Er kunnen te weinig stroomgroepen in huis zijn waardoor er kortsluiting ontstaat. Een oplossing kan zijn om een nieuwe groep te bouwen. Wij denken graag met u mee en zoeken een oplossing voor uw constante storing. Wij geven u altijd vooraf aan hoelang we er mee bezig zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan! Kracht van flexibiliteit en meedenken met de klant.

Verzekerd van een oplossing stroomstoring of andere elektrische problemen
Bij van Dalen Installaties bent u verzekerd van een gecertificeerde elektricien in de buurt van Assen. Onze elektra afdeling bestaat voornamelijk uit elektriciens die meer dan 5 jaar ervaring hebben met stroomstoringen. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden adequaat reageren op elke vorm van stroomstoring of andere elektra problemen.

Leveren en installeren van Meterkasten voor grootverbruik en kleinverbruik
Wij leveren elektrische installaties voor zowel grootverbruik en klein verbruikt. Dit betekend dat u zowel zakelijk als particulier bij ons terecht kunt. Wij maken gebruik van de laatste normen binnen de elektra branche. Dit betekend dat u altijd beschikt over gecertificeerde apparaten en normen zoals NEN 1010 en de NEN 3140!
Tevens denken wij met u mee in het elektrische verbruik binnen uw huishouden. Wij rekenen uit wat u ongeveer nodig heeft qua elektrische groepen en kosten voor de stroom.
Wilt u bijvoorbeeld elektrisch gaan koken en vraagt u zich af of de stroom (380V) voldoende is of alleen een kookgroep van (2*230V). Wij geven uw professioneel advies op maat.

Kortom wij denken met u mee als het gaat om nieuwe installaties en technische problemen.
Installatiebedrijf / Elektricien nodig in de buurt van Assen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Overbelast niet altijd de oorzaak
Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep. Het kan ook voorkomen dat een apparaat constant kortsluiting maakt. Onze elektricien helpt u graag om het probleem op te zoeken en vooral op te lossen. Als u via elektricien garant een offerte aanvraagt dan krijgt u een expert bij u in de buurt. Vrijblijvend kunt u een gesprek aangaan over de problemen met uw storing en de oplossing hiervan. De elektricien van ons bedrijf kan u vervolgens een schatting doen van de kosten.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-24192549 / 0592312382