Beveiliging installaties

Vandaag gebeld, vandaag hersteld !

Bewaking installatiebedrijf van Dalen - Assen

WODAN

Zoekt u een installatiebedrijf die thuis is in beveiliging en die altijd met u meedenkt als het gaat om beveiliging? Dan bent u bij installatiebedrijf van Dalen aan het juiste adres.

Iedereen maakt kans op inbraak of brand in de woning en diegenen die hiermee wel eens geconfronteerd zijn, kunnen erover meepraten. Inbraak of brand in de woning is een uitermate ingrijpende en emotionele ervaring. Het idee dat vreemden in de woning geweest zijn en niets onberoerd hebben gelaten is voor velen het ergst. Kostbaarheden en dierbaarheden zijn weggenomen en in veel gevallen laten de inbrekers een onbeschrijfelijke chaos achter. Over de verwoestende gevolgen van brand hoeven wij u waarschijnlijk niets meer te vertellen. Wellicht heeft u zich ook wel eens afgevraagd:

Kan ik nog ongestoord op vakantie?
Van mijn avondje uit genieten?
Rustig slapen?

Zeker kan dat, met de systemen van installatiebedrijf van Dalen zult U het veilige gevoel ervaren. Door het ruime assortiment beveiligingsapparatuur is er voor elke situatie een passende oplossing. Elke installatie is voor ons maatwerk zowel voor de Particuliere markt als het Midden Klein Bedrijf. Door de huidige draadloze installatietechnieken, zijn er vrijwel geen hak, breek en boorwerkzaamheden meer nodig, wat dus geen afbreuk doet aan de leef- of werkomgeving wat men name geldt voor de particuliere woningen. Voor het maken van een beveiligingsplan gebruiken we als uitgangspunt de VRKI, wat ook toegepast wordt door de landelijke verzekeraars.

Een no nonsens bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de beveiligings branche. We zijn gevestigd in de gemeente Assen en met ons team staan we klaar voor vakkundige installatie, service- en onderhoud, en natuurlijk vrijblijvend advies in de buurt van Assen.

Wij leveren en installeren diverse alarminstallaties; met of zonder camerabewaking en evt. directe doorschakeling naar de politie.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden en prijzen!

Nieuw in ons pakket is de draadloze video buitenpost (intercominstallatie voor woningen, kantoren of flats). Het werkt via het 3G-netwerk: er is dus geen bedrading meer nodig! Buiten wordt er gebeld met de video buitenpost, waarna het signaal automatisch belt met uw telefoon of met uw mobiele telefoon (evt. met video-call). U krijgt in uw telefoondisplay een code te zien, zodat u weet dat er buiten iemand bij de voordeur staat. U drukt op sterretje en u kunt contact leggen met desbetreffende persoon. Met video-call kunt u ook zien wie er buiten aan de deur staat, tevens kunt u met de telefoon
de buitendeur openen!

Wilt u meer weten over deze intercominstallatie en prijzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Q-3007 (1)

Q-3007-1

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-24192549 / 0592312382